Wok med kylling, nudler og grøntsager
30 min
•
&format=webp)
Wok med kylling og nudler er en nem og smagfuld ret, der passer perfekt til en travl hverdag. Her får du en basisopskrift med kylling, grøntsager, asiatisk smage og mulighed for at tilpasse retten præcis efter dét, du har i køleskabet. Top med cashewnødder, friske forårsløg eller dine egne favoritter, og lav din helt egen signaturwok.
Ingredienser
Wok med kylling, nudler og grøntsager
½ spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
200 g
Små gulerødder i grove stykker
|
|
2
Rødløg i ringe (ca. 150 g)
|
|
200 g
Broccoli i buketter med stilk
|
|
½ spsk
Rapsolie
|
|
250 g
Kyllingefilet i mundrette stykker
|
|
3 tsk
Karry
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
½ spsk
Honning
|
|
1½ spsk
Østerssauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
Grofthakkede, ristede cashewnødder
|
Tilbehør
300 g
Tørrede ægnudler
|
---|
Sådan gør du
Wok med kylling, nudler og grøntsager
Du kan anvende de grøntsager du har, når du laver wok. Snit dem i mundrette bidder og steg dem som du synes de skal være - med mere eller mindre bid. Cashewnødder kan erstattes med peanuts eller mandler. Kan du godt lide stærk mad kan du tilsætte frisk chili til grøntsagerne, eller du kan servere hot chilisauce til den færdige wok.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10112 kJ / 2417 kcal
Næringsindhold pr. 100g
577 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 19,8 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 49 % | 16,6 g |
Fedt: | 31,2 % | 4,9 g |
