Wok med rabarber og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(48 vurderinger)

30 min

Farverig og flot wok med sprøde grøntsager og kylling. Og med en frisk skefuld kvark-dip på toppen....så er der serveret!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kvark-dip

  • 300 g rabarber i korte stykker
  • 1½ spsk flydende honning
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 250 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2 liter vand
  • 2 tsk groft salt
  • 2 spsk rapsolie
  • 400 g kyllingefilet i mundrette bidder
  • 6 flækkede gulerødder - gerne med top (ca. 300 g)
  • 1 spsk risvinseddike
  • 1½ tsk groft salt
  • 100 g babyspinatblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvark-dip

Rør kvark, honning, eddike og salt sammen. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Vend rabarber, honning og spidskommen sammen i en frysepose. Lad det trække på køkkenbordet i ca. 10 min.

Kom nudlerne i en stor gryde med kogende vand. Efter 3-4 min. under omrøring, er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. Lad nudlerne dryppe af i et dørslag.

Lad imens en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Kom 1 spsk af olien i wokken og steg kyllingekødet i ca. 3 min. Tag kødet op. Varm resten af olien og steg gulerødderne i ca. 2 min. Tilsæt rabarber med honning, eddike og salt og steg i yderligere ca. 2 min.

Kom kødet tilbage i wokken sammen med de kogte nudler og spinat. Vend hurtigt rundt og server wokken med iskold kvark-dip.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag