Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.
Arla Cultura® A38 Øko Naturel 0,4% 1000 g
Arla A38® økologisk naturel 0,4% er syrnet mælk med acidophiluskulturer for at give en frisk og let syrlig smag. Denne traditionelle fermenteringsteknik har vi anvendt siden 1938. Det er nemlig sådan, vi opnår den friske syrlighed og silkebløde konsistens, der gør A38® økologisk naturel 0,4% unik. God til morgenmaden, men også velegnet i f.eks. dressinger og bagværk. Baseret på skummetmælk.
- Økologisk
- Syrnet mælk med acidophiluskulturer
- Lavt fedtindold
- Naturlig kilde til både calcium og protein
- Smagen af godt håndværk
Ernæringsinfo
Ingredienser
INGREDIENSER: Økologisk SKUMMETMÆLK, syrnet med MÆLKESYRE-og L.ACIDOPHILUSKULTUR
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
163 kJ / 39 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
0,4 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
0,3 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
3,7 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
3,7 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
4,3 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,11 gram
|
|
Kalcium
pr. 100 g
153 mg
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 8°C, anbefales 5°C.
Opbevaringsperiode
10
Åbnet: 4-6 dage i køleskabet. Ofte god efter.
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
20139
Stregkode
5760466870306
Vægt/volumen
1000 g
Alle Arla Cultura® produkter
Relaterede artikler
Calcium
D-vitamin
Hvad er kefir?
D-vitaminer bidrager til optagelsen af calcium
A38 får nyt hjem under Arla Cultura® og Arla® ØKO
Bliv klogere på mælkesyrebakterier
Creme fraiche
Skyr
Græsk yoghurt
Yoghurt
Koldskål
Ymer
Tykmælk
Hvilken mælk er sundest?
Hvordan laver man yoghurt?
Hvor mange kalorier er der i mælk?
Hvad består mælk af?
Er mælk naturligt?
Kan man drikke for meget mælk?