Arla Cultura® A38 Øko Naturel 0,4% 1000 g

Arla A38® økologisk naturel 0,4% er syrnet mælk med acidophiluskulturer for at give en frisk og let syrlig smag. Denne traditionelle fermenteringsteknik har vi anvendt siden 1938. Det er nemlig sådan, vi opnår den friske syrlighed og silkebløde konsistens, der gør A38® økologisk naturel 0,4% unik. God til morgenmaden, men også velegnet i f.eks. dressinger og bagværk. Baseret på skummetmælk.
- Økologisk
- Syrnet mælk med acidophiluskulturer
- Lavt fedtindold
- Naturlig kilde til både calcium og protein
- Smagen af godt håndværk
Alle Arla Cultura® produkter
Relaterede artikler

Calcium

D-vitamin

Hvad er kefir?

D-vitaminer bidrager til optagelsen af calcium

A38 får nyt hjem under Arla Cultura® og Arla® ØKO

Bliv klogere på mælkesyrebakterier

Koldskål

Creme fraiche

Skyr

Græsk yoghurt

Yoghurt

Ymer

Tykmælk

Hvilken mælk er sundest?

Hvordan laver man yoghurt?

Hvor mange kalorier er der i mælk?

Hvad består mælk af?

Ostens historie

Er mælk naturligt?
