Mozzarella tern er bedst på pizza

Vil du have en pizza, der både smager fantastisk, ser indbydende ud og giver den helt rigtige ostefornemmelse, er mozzarella tern bedst på pizza. De kombinerer funktionalitet og smag på en måde, som ingen anden ost helt kan matche.

Mozzarella tern

Arla Karolines Køkken® mozzarella tern har en dejlig mild og cremet smag. Ternene smelter jævnt, og er idelle til bagning ved høje temperaturer. Det gør dem oplagt til pizza, og giver pizzaer et flot visuelt udtryk.

Mozzarella tern
Mozzarella tern

Hvorfor er mozzarella tern bedst på pizza?

Når talen falder på pizza, er der én ingrediens, som de fleste ikke vil undvære. Nemlig mozzarella. Især mozzarella i tern som har den store fordel, at de smelter jævnt, men samtidig bevarer en smule struktur. I stedet for at flyde helt ud og gøre pizzaen for våd, fordeler ternene sig pænt over bunden, så du får en harmonisk balance mellem sprød bund, saftig topping og cremet ost. Resultatet er en pizza, der ser lige så indbydende ud, som den smager.  

Hvorfor er mozzarella tern bedst på pizza?

Opskriftshæfte

Vi er vilde med pizza i Arla Karolines Køkken® og derfor har vi selvfølgelig udviklet et opskrift hæfte på seks skønne, grønne pizzaer med masser af smag. Mangler du inspiration, så læs med her!

Den bedste bund til mozzarella tern

11 timer
(23)

Koldhævet pizzadej er udviklet, så du får de sprødeste pizzaer. Pizzadejen skal langtidshæve på køl i min. 12 timer - og gerne mere. Du kan med fordel lave dejen flere dage i forvejen, da den koldhævede pizzadej udvikler mere smag og gluten. Vi ælter pizzadejen i en røremaskine, så dejen udvikler et godt og stærkt glutennetværk. Det er med til at skabe en perfekt, luftig pizzabund med flotte luftbobler. Den koldhævede pizzadej er nem at arbejde med, og du får de lækreste og sprødste pizzaer.

Se opskrift
Koldhævet pizzadej