Karolines køkken®

Step by step Rabarbersnurrer

Step by step Rabarbersnurrer

Rabarbersnurrer, der emmer af forår... Når rabarberne melder sin ankomst i det tidlige forår, så er det med at få dem brugt på alle mulige måder. Disse snurrer med marcipanremonce og rabarberkompot i midten smager vidunderligt og er smukke at servere.

Find ingredienserne her

Step by step Rabarbersnurrer

  1. Rul dejen ud til en firkant (ca. 30 x 40 cm). Smør fyldet ud herpå.

  1. Fold ⅓ af dejen indover fyldet fra den korteste ende. Fold igen ⅓ af dejen indover, så dejpladen nu er i 3 lag.

  1. Rul dejpladen ud igen til den måler ca. 20 x 40 cm.

  1. Skær dejpladen ud i 12 strimler og træk dem lidt længere.

1000_Rabarbersnurrer_Skaer-strimlerne.jpg

  1. Skær et snit gennem hver strimmel, men ikke hele vejen igennem - strimlerne skal hænge sammen i toppen, så det ligner to bukseben.

  1. Sno de to sammenhængende dejstrimler hver for sig og sno dem dernæst sammen.

  1. Form snoningen til en snegl (fold dejenden ind under sneglen og fastgør de to ender til hinanden).

  1. Brug fingrene til at lave en fordybning i midten af hver snurre. Fyld ca. 1 spsk rabarberkompot heri.

  1. Bag rabarbersnurrerne til de er gyldne og gennembagte. Pensl snurrerne med sukkerlage og drys med perlesukker.

Se how to video

Vild med rabarber?

2400_Vild-med-rabarber_Karolines-Kokken.jpg

Find mere inspiration her