Amerikanske popovers med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

En popover er en hul bolle bagt af en pandekagelignende dej. Hurtigt og lækkert tilbehør til de fleste supper.

Ingredienser

3 stk. pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggene luftige og tilsæt mælk. Vend mel i og rør dejen glat. Tilsæt revet ost. Fordel den næsten flydende dej i 10-12 godt smurte muffinsforme. Bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen. Skru ned og bag dem færdige indtil de er gyldne. Tag dem ud af formene og server de lune popovers til fx en grøntsagssuppe.

En popover er en hul bolle, bagt af en pandekagelignende dej. Hurtigt og lækkert tilbehør til de fleste supper.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: