Amerikanske popovers med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

En popover er en hul bolle bagt af en pandekagelignende dej. Hurtigt og lækkert tilbehør til de fleste supper.

Ingredienser

3 stk. pr. person

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggene luftige og tilsæt mælk. Vend mel i og rør dejen glat. Tilsæt revet ost. Fordel den næsten flydende dej i 10-12 godt smurte muffinsforme. Bag dem på en plade med bagepapir midt i ovnen. Skru ned og bag dem færdige indtil de er gyldne. Tag dem ud af formene og server de lune popovers til fx en grøntsagssuppe.

En popover er en hul bolle, bagt af en pandekagelignende dej. Hurtigt og lækkert tilbehør til de fleste supper.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,9 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: