Couscoussalat med avocado
30 min
•
&format=webp)
Couscoussalat med avocado er en hurtig og nem couscousalat med persille, tomat, agurk, tørrede abrikoser, avocado og salatost. Spis salaten med godt brød eller lidt stegt kød. Rester af couscoussalaten er genialt at tage med som madpakke.
Ingredienser
Couscoussalat
175 g
Fuldkornscouscous (ca. 2¼ dl)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Kogende vand
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
3 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
2 dl
Finthakket persille
|
|
200 g
Halverede cherrytomater
|
|
½
Agurk i tern (ca. 175 g)
|
|
75 g
Tørrede abrikoser i tern
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
1
Modne avocado i tern
|
Sådan gør du
Couscoussalat
Couscoussalaten kan tilberedes med andre grøntsager, tørrede frugter og krydderurter, fx frisk mynte, rosiner og gulerod.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5972 kJ / 1427 kcal
Næringsindhold pr. 100g
560 kJ / 134 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 8,9 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 15,3 g |
Fedt: | 44,6 % | 6,7 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
