Gratin - af en rest stuvet hvidkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Gratin - en klassiker, som helt klart er værd at prøve - du får brugt dine rester og så smager den godt.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 2 tykke skiver rugbrød i 8 bjælker
  • 8 skiver parmaskinke - eller 4 i halve
  • 50 g semidried tomater
  • 6 gulerødder i stænger

Pynt

  • sorte løgfrø eller sorte sesamfrø

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggene let sammen (evt. med en gaffel). Bland hytteost og hvedemel sammen og kom det i æggene. Tilsæt stuvet hvidkål, purløg, timian, salt og peber. Fordel gratinmassen i 4 cupcake forme og bag dem på en plade midt i ovnen.

Server retten med rugbrødsbjælker viklet med parmaskinke, tomater og gulerødder i stænger.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: