Gratin - af en rest stuvet hvidkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Gratin - en klassiker, som helt klart er værd at prøve - du får brugt dine rester og så smager den godt.

Ingredienser

Antal portioner

Tilbehør

  • 2 tykke skiver rugbrød i 8 bjælker
  • 8 skiver parmaskinke - eller 4 i halve
  • 50 g semidried tomater
  • 6 gulerødder i stænger

Pynt

  • sorte løgfrø eller sorte sesamfrø

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggene let sammen (evt. med en gaffel). Bland hytteost og hvedemel sammen og kom det i æggene. Tilsæt stuvet hvidkål, purløg, timian, salt og peber. Fordel gratinmassen i 4 cupcake forme og bag dem på en plade midt i ovnen.

Server retten med rugbrødsbjælker viklet med parmaskinke, tomater og gulerødder i stænger.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: