Guacamole med toppings
•
&format=webp)
Guacamole kender vi, men har du mon prøvet den med toppings før? Her bliver guacamolen serveret med salatost, grillet majs og sprødstegt bacon. Super lækker og anderledes appetizer!
Ingredienser
1
Majskolbe
|
|
---|---|
1
Grøn chilipeber
|
|
6 skiver
Bacon (ca. 100 g)
|
|
150 g
Salatost
|
Guacamole
3
Mosede avocadoer (ca. 375 g)
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 dl
Finthakket frisk koriander
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Tilbehør
3
Ristede store tortillaer skåret i mindre stykker
|
---|
Sådan gør du
Guacamole
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Gør evt. guacamolen spicy ved at tilsætte finthakket chilipeber eller cayennepeber. Du kan også tilsætte hakket tomat og/eller finthakket rødløg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9801 kJ / 2343 kcal
Næringsindhold pr. 100g
876 kJ / 209 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 11,7 % | 6 g |
Fedt: | 58,4 % | 13,8 g |
Kulhydrat: | 29,9 % | 15,4 g |
