Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Helstegt oksefilet i gryde
Helstegt oksefilet i gryde
40 min
•
Kommentarer
Gør det nemt og elegant at få den helstegte oksefilet helt perfekt.
Sådan gør du
Fjern eventuelle sener og snør oksefileten som en rullepølse.
Lad smørret blive gyldent i en gryde og brun oksefileten på allesider.
Dryst med salt og peber og hæld fløden i.
Steg oksefileten ca. 25 min. (ca. 6 min. på hver side) under låg. Er fileten meget tyk, skal den steges 7- 8 min. på hver side.
Mål med et stegetermometer stegens centrumstemperatur, den skal være ca. 55° - så er den rosastegt.
Skær fileten ud i forholdsvis tynde skiver, og serveres det ønskede tilbehør. Saucen kan jævnes, men det er ikke nødvendigt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11045 kJ / 2640 kcal
Næringsindhold pr. 100g
830 kJ / 198 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0 g
Protein:
34,3 %
16,7 g
Kulhydrat:
1,4 %
0,7 g
Fedt:
64,3 %
14,4 g
Mere inspiration
Server fx hasselbackkartofler til den grydestegte oksefilet.
60+ min
Hasselback kartofler
(46)
Ingredienser
Oksefilet
1 kg
Oksefilet
75 g
Smør
1 tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
2½ dl
Piskefløde
Andre gode forslag
35 min
Millionbøf
(137)
1 time
Lasagne italienne
(623)
30 min
Chili con carne med oksekød, bønner og cremefraiche
(301)
30 min
Pasta med kødsauce
(147)
1 time
Culottesteg
(58)
60+ min
Lasagne
(245)
Se mere
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise