Arla nu
Opskrifter
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Madplaner
Om Arla Karolines Køkken®
Karolines Kogebøger
Køb kogebøger
Ugens madplaner på mail
Produkter
Alle brands
Arla Karolines Køkken®
Cheasy®
Matilde®
Buko®
Riberhus®
Kærgården®
Castello®
Lurpak®
Arla Unika®
Arla® Protein
Arla® Øko
Arla® LactoFREE
Baby&Me® Organic
Arla® Klovborg
Yoggi®
Arla® 24
Arla A38®
Arla Cultura®
Arla Protino®
Arla®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Om Arla
Bæredygtighed
Arla
Opskrifter
Helstegt oksefilet i gryde
Helstegt oksefilet i gryde
60+ min
•
Kommentarer
Gør det nemt og elegant at få den helstegte oksefilet helt perfekt.
Sådan gør du
Fjern eventuelle sener og snør oksefileten som en rullepølse.
Lad smørret blive gyldent i en gryde og brun oksefileten på allesider.
Dryst med salt og peber og hæld fløden i.
Steg oksefileten ca. 25 min. (ca. 6 min. på hver side) under låg. Er fileten meget tyk, skal den steges 7- 8 min. på hver side.
Mål med et stegetermometer stegens centrumstemperatur, den skal være ca. 55° - så er den rosastegt.
Skær fileten ud i forholdsvis tynde skiver, og serveres det ønskede tilbehør. Saucen kan jævnes, men det er ikke nødvendigt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11230 kJ / 2684 kcal
Næringsindhold pr. 100g
844 kJ / 202 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0 g
Protein:
33,7 %
16,7 g
Kulhydrat:
1,3 %
0,7 g
Fedt:
65 %
14,8 g
Mere inspiration
Server fx hasselbackkartofler til den grydestegte oksefilet.
60+ min
Hasselback kartofler
(40)
Ingredienser
Oksefilet
Oksefilet
1 kg
Smør
75 g
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
½ tsk
Piskefløde
2½ dl
Andre gode forslag
35 min
Millionbøf
(110)
60+ min
Langtidsstegt oksemørbrad
(165)
1 time
Lasagne italienne
(587)
30 min
Chili con carne med oksekød, bønner og cremefraiche
(263)
60+ min
Culottesteg
(41)
60+ min
Beef Wellington
(37)
Se mere
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Køb merchandise