Kartoffelsalat med peberrodsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Cremet kartoffelsalat med edamamebønner og en dressing smagt til med peberrod og honning. Smager herligt som tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 rødløg i halve skiver (ca. 150 g)
  • 1 tsk groft salt

Peberrodsdressing

  • 1 kg kogte kartofler i mundrette bidder
  • 300 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 dl strimlet bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knug løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde.

Peberrodsdressing

Rør fraiche, peberrod, honning og salt sammen.

Vend dressingen med kartofler, bønner, løg og persille (gem lidt bønner, løg og persille til pynt). Tilsæt evt. vand, hvis kartoffelsalaten er for fast.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,8 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag