Kartoffelsalat med peberrodsdressing - Opskrifter - Arla

Kartoffelsalat med peberrodsdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Cremet kartoffelsalat med edamamebønner og en dressing smagt til med peberrod og honning. Smager herligt som tilbehør til røget laks, makrel eller røget kød.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 rødløg i halve skiver (ca. 150 g)
  • 1 tsk groft salt

Peberrodsdressing

  • 1 kg kogte kartofler i mundrette bidder
  • 300 g optøede edamamebønner (sojabønner)
  • 1 dl strimlet bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Knug løgene med salt og lad dem trække i ca. 5 min. Skyl løgene og pres dem fri for væde.

Peberrodsdressing

Rør fraiche, peberrod, honning og salt sammen.

Vend dressingen med kartofler, bønner, løg og persille (gem lidt bønner, løg og persille til pynt). Tilsæt evt. vand, hvis kartoffelsalaten er for fast.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,8 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: