Sprøde majs fritters
Sprøde majs fritters – nemme vegetariske deller med smag af sommer. Leder du efter en nem og smagfuld opskrift med majs? De her sprøde majs fritters – også kaldet majsdeller – er perfekte som en let frokost, aftensmad eller snack. De er fyldt med søde majs, forårsløg, krydderier og revet ost, som giver både bid og smag. Server dem med en cremet green goddess-dip, og du har en vegetarisk ret, der både er enkel, grøn og fuld af smag.
Ingredienser
|
3
Majskolber
|
|
|---|---|
|
3
Forårsløg i tynde skiver
|
|
|
2
Æg
|
|
|
75 g
Revet mozzarellaost
|
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
|
2 spsk
Majsstivelse
|
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
|
2 tsk
Paprika
|
|
|
1½ tsk
Groft salt og friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Olie - til stegning
|
|
|---|---|
|
1 håndfuld
Finthakket persille
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Har du ikke friske majs fra kolbe, kan du sagtens bruge majs fra dåse.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
819 kJ / 196 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 9,3 g |
| Fedt: | 11,7 g |
| Kulhydrat: | 13,4 g |
Sprøde majs fritters – også kaldet majsdeller – er perfekte som en let frokost, aftensmad eller snack. De er fyldt med søde majs, forårsløg, krydderier og revet ost, som giver både bid og smag.