Sprøde majs fritters

25 min
Arbejdstid: 25 min
Sprøde majs fritters

Sprøde majs fritters – nemme vegetariske deller med smag af sommer. Leder du efter en nem og smagfuld opskrift med majs? De her sprøde majs fritters – også kaldet majsdeller – er perfekte som en let frokost, aftensmad eller snack. De er fyldt med søde majs, forårsløg, krydderier og revet ost, som giver både bid og smag. Server dem med en cremet green goddess-dip, og du har en vegetarisk ret, der både er enkel, grøn og fuld af smag.

Martin Wiese Lyngholm
Martin Wiese Lyngholm Content Creator
Ny

Ingredienser

3 Majskolber
3 Forårsløg i tynde skiver
2 Æg
75 g Revet mozzarellaost
2 spsk Hvedemel
2 spsk Majsstivelse
1 Knust fed hvidløg
2 tsk Paprika
1½ tsk Groft salt og friskkværnet peber
2 spsk Olie - til stegning
1 håndfuld Finthakket persille

Sådan gør du

  • Skær kernerne af majskolberne og bland dem godt sammen med de øvrige ingredienser.
  • Varm en pande op med olie og steg fritters ved jævn til kraftig varme i ca. 10 min. - vend dem af og til, så de får stegeskorpe.
  • Top med persille og server med en god dip.

Har du ikke friske majs fra kolbe, kan du sagtens bruge majs fra dåse.

Relateret video Sprøde majs fritters

Sprøde majs fritters – også kaldet majsdeller – er perfekte som en let frokost, aftensmad eller snack. De er fyldt med søde majs, forårsløg, krydderier og revet ost, som giver både bid og smag.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/majsfritters/