Sprøde majs fritters
25 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Sprøde majs fritters – nemme vegetariske deller med smag af sommer. Leder du efter en nem og smagfuld opskrift med majs? De her sprøde majs fritters – også kaldet majsdeller – er perfekte som en let frokost, aftensmad eller snack. De er fyldt med søde majs, forårsløg, krydderier og revet ost, som giver både bid og smag. Server dem med en cremet green goddess-dip, og du har en vegetarisk ret, der både er enkel, grøn og fuld af smag.

Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
3
Majskolber
|
|
---|---|
3
Forårsløg i tynde skiver
|
|
2
Æg
|
|
75 g
Revet mozzarellaost
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2 spsk
Majsstivelse
|
|
1
Knust fed hvidløg
|
|
2 tsk
Paprika
|
|
1½ tsk
Groft salt og friskkværnet peber
|
2 spsk
Olie - til stegning
|
|
---|---|
1 håndfuld
Finthakket persille
|
Sådan gør du
Har du ikke friske majs fra kolbe, kan du sagtens bruge majs fra dåse.
Relateret video
Sprøde majs fritters
Sprøde majs fritters – også kaldet majsdeller – er perfekte som en let frokost, aftensmad eller snack. De er fyldt med søde majs, forårsløg, krydderier og revet ost, som giver både bid og smag.
