Mexicansk tacosalat
30 min
&format=webp)
Mexicansk tacosalat er let at lave og den smager fantastisk. Denne tacosalat er anrettet lagvis i glas, det er nemt at se, hvad du kan glæde dig til. Du kan justere på forholdet og vælge mest af de, du bedst kan lide. Mexicansk tacosalat i glas, nemt at arrangere - og meget velegnet til at tage med på farten. Husk bare en gaffel og en pose nachos.
Se den version
klassiske

Ingredienser
4 personer
Krydret oksekød
10 g Smør | |
---|---|
1 Stort finthakket løg (ca. 100 g) | |
1 Stort knust fed hvidløg | |
300 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt) | |
1½ spsk Koncentreret tomatpuré | |
1 spsk Stødt spidskommen | |
1½ tsk Stødt chili | |
1 tsk Stødt koriander | |
1 tsk Groft salt |
1 dåse Kidneybønner (ca. 420 g) | |
---|---|
4 dl Fraiche | |
250 g Icebergsalat i strimler | |
2 Avocadoer i tynde både (ca. 300 g) | |
150 g Majs | |
2 Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g) | |
200 g Cherrytomater i halve | |
50 g Syltede jalapenos | |
125 g Tomatsalsa | |
100 g Revet tex mex ost |
Tilbehør
150 g Tortillachips med salt |
---|
Sådan gør du
Krydret oksekød
Tacosalat i glas
Bedømmelse
Du kan tilberede oksekødet, snitte grøntsager (undtagen avocado) dagen før du skal samle din tacosalat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13268 kJ / 3171 kcal
Næringsindhold pr. 100g
487 kJ / 116 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 22 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 9,2 g |
Fedt: | 45,9 % | 6 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.