Mørbradgryde a la Cheasy
30 min
•
&format=webp)
Mørbradgryde er en rigtig populær ret - og ikke uden grund. Her har vi gjort mørbradgryden dejlig spicy og med masser af grøntsager.
Ingredienser
Mørbradgryde
1
Afpudset svinemørbrad (ca. 400 g)
|
|
---|---|
50 g
Chorizopølse i tynde strimler
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1 dåse
Cherrytomater (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 tsk
Stærk paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Uskrællet hokkaido græskar i tern
|
|
2
Røde peberfrugter i korte strimler (ca. 300 g)
|
|
6
Bananskalotteløg i både (ca. 200 g)
|
|
2½ dl
Fraiche
|
|
1½ spsk
Hvedemel
|
Pynt
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Fintklippet purløg
|
Tilbehør
200 g
Hel boghvede eller 250 g frisk fuldkornspasta - koges
|
---|
Sådan gør du
Mørbradgryde
Du kan skrue ned for den stærke paprika, eller bruge en mild paprika, hvis I ikke er til stærk mad.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6838 kJ / 1634 kcal
Næringsindhold pr. 100g
278 kJ / 67 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 33,5 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 41 % | 6,7 g |
Fedt: | 25,5 % | 1,9 g |
