Kom lidt vand i salaten, hvis du synes den er for fast.
3593 kJ / 859 kcal
137 kJ / 33 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 18,9 % | 1,5 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 3,8 g |
Fedt: | 33,6 % | 1,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Tørret fuldkornspasta, fx skruer
|
100 g |
Bacon (ca. 75 g)
|
5 skiver |
---|
Skyllet, frisk grønkål
|
150 g |
---|---|
Kogende vand
|
2 liter |
1 dl | |
Stødt kardemomme
|
¼ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Fintstrimlede tørrede figner
|
50 g |
Grofthakkede mandler
|
25 |
Clementiner
|
2 |
---|