Smashburger
30 min
•
Denne burger kaldes en smashburger fordi kødet "smashes" i panden i denne opskrift. En meget sjov og nem måde at håndtere kødet på! Smashurger er en rigtig "yummie" burger med 2 hele bøffer i hver, derudover cheddarost og avocado. Måske bliver smashburger din nye forkælelesfavorit? Mums!
Ingredienser
Ostebøffer
|
600 g
Hakket oksekød
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør til stegning
|
|
|
1½ tsk
Salt
|
|
|
8 skiver
Ost, fx af lagret cheddarost
|
|
4
Brioche burgerboller
|
|
|---|---|
|
1 dl
Chilimayonnaise, fx sriracha mayonnaise
|
|
|
8 blade
Krølsalat
|
|
|
2
Modne avocadoer, most med en gaffel
|
|
|
1 dl
Syltede rødløg
|
Sådan gør du
Ostebøffer
Smashburger
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Synes du at det er lige i overkanten med 2 bøffer i en burger, så kan du halvere mængden af oksekød. Du kan erstatte de syltede rødløg med rødløg i skiver.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1040 kJ / 248 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,5 g |
| Protein: | 12 g |
| Fedt: | 17,9 g |
| Kulhydrat: | 10,2 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.