Squashblinis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

45 min

Små lækre pandekager som tilbehør til kogt hamburgerryg. Velegnet til både voksne og børn.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 grønne squash (ca. 350 g)
  • 2 tsk groft salt
  • 3 æg
  • 60 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 400 g kogt hamburgerryg
  • 240 g brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv de to squash groft, kom dem i en skål og drys med salt - vend godt rundt. Stil squashene tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Kom de revne squash i en sigte og skyl med koldt vand. Lad vandet dryppe godt af og vrid de revne squash næsten tørre, evt. i et viskestykke.

Rør squash, æg, hvedemel, salt og peber sammen i en skål. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm i diameter). Læg ½ dl af squashblandingen 4 steder i panden - tryk dem let til små tykke pandekager. Steg de 4 squashblinis ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Hold dem varme og steg de sidste 4 blinis i resten af smørret. Server med hamburgerryg og brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag