Squashblinis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

45 min

Små lækre pandekager som tilbehør til kogt hamburgerryg. Velegnet til både voksne og børn.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 grønne squash (ca. 350 g)
  • 2 tsk groft salt
  • 3 æg
  • 60 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 400 g kogt hamburgerryg
  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv de to squash groft, kom dem i en skål og drys med salt - vend godt rundt. Stil squashene tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Kom de revne squash i en sigte og skyl med koldt vand. Lad vandet dryppe godt af og vrid de revne squash næsten tørre, evt. i et viskestykke.

Rør squash, æg, hvedemel, salt og peber sammen i en skål. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm i diameter). Læg ½ dl af squashblandingen 4 steder i panden - tryk dem let til små tykke pandekager. Steg de 4 squashblinis ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Hold dem varme og steg de sidste 4 blinis i resten af smørret. Server med hamburgerryg og brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: