Zucchini fritters

Zucchini fritters

45 min
Små lækre zucchini fritters, der smager godt både varme og kolde. Både nemme og hurtige at lave. Spis zucchini fritters med cremefraiche og topping - eller som snack, som tilbehør til en salat eller snup dem med i madpakken.

Sådan gør du

  • Riv de to squash groft og drys med salt - vend godt rundt. Kom dem i en sigte og lad dem stå i ca en halv time, så vandet kan løbe af.
  • Vrid de revne squash næsten tørre, evt. i et viskestykke. Rør squash, æg, ost, rasp, dild, salt og peber sammen i en skål.
  • Steg squashblandingen i smør på en pande - tryk dem let, til små tykke pandekager.
  • Steg de 4 zucchini fritters ved jævn til kraftig varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Hold dem varme og steg de sidste.

Server zucchini fritters lune med fx cremefraiche, rødløg og rogn eller salat og rejer. De smager også godt kolde og dermed velegnede til at tage med i madpakken.

Energiindhold for hele retten:

3985 kJ / 952 kcal

Næringsindhold pr. 100g

522 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 21,2 % 6,5 g
Kulhydrat: 33,2 % 10,2 g
Fedt: 45,6 % 6,4 g
Mere inspiration

En anden lækker og hurtig grøntsagssnack.

Smashed rosenkål
20 min
Smashed rosenkål
(7)

Ingredienser

2 Grønne squash (også kaldet zucchini) (ca. 350 g)
2 tsk Groft salt
3 Æg
50 g Revet mozzarellaost
2 dl Rasp
1 håndfuld Finthakket frisk dild
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
20 g Smør