Squashblinis

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

45 min

Små lækre pandekager som tilbehør til kogt hamburgerryg. Velegnet til både voksne og børn.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 grønne squash (ca. 350 g)
  • 2 tsk groft salt
  • 3 æg
  • 60 g hvedemel (ca. 1 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 400 g kogt hamburgerryg
  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv de to squash groft, kom dem i en skål og drys med salt - vend godt rundt. Stil squashene tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Kom de revne squash i en sigte og skyl med koldt vand. Lad vandet dryppe godt af og vrid de revne squash næsten tørre, evt. i et viskestykke.

Rør squash, æg, hvedemel, salt og peber sammen i en skål. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande (ca. 21 cm i diameter). Læg ½ dl af squashblandingen 4 steder i panden - tryk dem let til små tykke pandekager. Steg de 4 squashblinis ved jævn varme i ca. 12 min. - vend dem af og til. Hold dem varme og steg de sidste 4 blinis i resten af smørret. Server med hamburgerryg og brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde: