Mexicansk tacosalat
&format=webp)
Mexicansk tacosalat er let at lave og den smager fantastisk. Denne tacosalat er anrettet lagvis i glas, det er nemt at se, hvad du kan glæde dig til. Du kan justere på forholdet og vælge mest af de, du bedst kan lide. Mexicansk tacosalat i glas, nemt at arrangere - og meget velegnet til at tage med på farten. Husk bare en gaffel og en pose nachos.
Ingredienser
Krydret oksekød
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1½ spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 spsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Stødt chili
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
4 dl
Fraiche
|
|
250 g
Icebergsalat i strimler
|
|
2
Avocadoer i tynde både (ca. 300 g)
|
|
150 g
Majs
|
|
2
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
200 g
Cherrytomater i halve
|
|
50 g
Syltede jalapenos
|
|
125 g
Tomatsalsa
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
Tilbehør
150 g
Tortillachips med salt
|
---|
Sådan gør du
Krydret oksekød
Tacosalat i glas
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan tilberede oksekødet, snitte grøntsager (undtagen avocado) dagen før du skal samle din tacosalat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13268 kJ / 3171 kcal
Næringsindhold pr. 100g
487 kJ / 116 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 22 % | 6,3 g |
Fedt: | 45,9 % | 6 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 9,2 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
