Tunmousse med fraiche
3 timer 20 min
•
Arbejdstid: 20 min
Fryseegnet
•

Tunmousse med fraiche er en opskrift på en mager udgave af den klassiske tunmousse. Fraiche erstatter smør, men den lækre smag af tunmousse beholdes!
Ingredienser
1 dåse
Tun i vand (ca. 185 g)
|
|
---|---|
2 blade
Husblas
|
|
2 dl
Fraiche
|
|
2
Hakkede, hårdkogte æg
|
|
1
Finthakket løg (ca. 50 g)
|
|
1 dl
Grofthakkede dildkviste
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
275 g
Gulerødder i brede strimler
|
|
---|---|
100 g
Dampede grønne bønner
|
Pynt
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
Dildkviste
|
Tilbehør
225 g
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Du kan også forme moussen til "æg" med 2 spiseskeer dyppet i koldt vand.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4888 kJ / 1168 kcal
Næringsindhold pr. 100g
420 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 30,9 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 11,9 g |
Fedt: | 21 % | 2,4 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
