BUKO® RejeOst 17% 200 g

BUKO® RejeOst 17% 200 g
Køb her

BUKO® RejeOst er en smøreost med 17% fedt. Osten er særdeles velegnet i en sandwich eller ciabattabolle med fx rejeost, salat og rødløg og er altid en vinder på morgenmadsbordet.

- Smelteost med rejer
- Blød og cremet konsistens
- Velegnet til både morgenmad og frokost

Ernæringsinfo

Ingredienser

Ingredienser: OST, vand, kogte REJER 10% (REJER,salt) (kan indeholde spor af FISK og BLØDDYR), SMØR, smeltesalt (E339), VALLEPERMEATPULVER (MÆLK), SKUMMETMÆLKSPULVER, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, nisin).

Allergener

indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk, Skaldyr, Krebsdyr

Ernæringsværdier

Energi
pr. 100 g 953 kJ / 229 Kcal
Fedt
pr. 100 g 17 gram
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g 11 gram
Kulhydrater
pr. 100 g 2,4 gram
heraf sukkerarter
pr. 100 g 2,3 gram
Protein
pr. 100 g 16 gram
Salt
pr. 100 g 3 gram

Opbevaringstemperatur

For at opnå den bedste smagsoplevelse anbefales det at opbevare produktet på køl ved 5°C efter køb. Holdbarhed efter åbning: Ca. 8 dage ved 5°C.

Opbevaringsperiode

120

Genbrug

Bæger og låg sorteres som plast og folien som restaffald.

Produceret

Denmark

Varenummer

584253

Stregkode

5711953140334

Vægt/volumen

200 g

Det store bord

Med BUKO® til bords er du altid i godt selskab. Nyd din favorit på brød, i en varm ret, en dessert eller andet – kun fantasien sætter grænser! Du kan bruge ostene fra BUKO® til både morgenbordet, frokosten, aftensmaden og dessertbordet.

Det store bord

BUKO® RejeOst 17% – Klassisk smelteost med smagen af rejer

Hvis du elsker den velkendte, milde smag af rejer kombineret med en glat og cremet smelteost, så er BUKO® RejeOst 17% en sikker favorit. Denne klassiske smøreost er kendt for sine små, saftige rejestykker og en afrundet ostesmag, der gør den ideel på brød, i lune retter eller som et lækkert indslag på frokostbordet.

Cremet smelteost med rejestykker

BUKO® RejeOst er en smelteost, der fremstilles af milde, skorpefri oste, som varmebehandles for at få den karakteristiske, bløde og smørbare konsistens. Læs mere om hvad smelteost er i artiklen Smelteost fra vores leksikon.

RejeOst indeholder små stykker af rejer, der giver en mild, havsaltet smag, som er oplagt at kombinere med cremet ost.

Sådan bruger du BUKO® RejeOst 17%

BUKO® RejeOst er elsket for sin milde smag og den fungere godt i alt fra en hurtig mellemmad til mere kreative serveringer.

Opskriftsinspiration

Der findes ingen specifikke opskrifter med rejeost i vores opskriftunivers men du kan bruge BUKO® RejeOst i alt fra cremede dips, lune serveringer til hurtige hverdagsretter.

Oplagt på brød og til frokost

BUKO® RejeOst gør sig særligt godt på sprødt knækbrød, ristet rugbrød, nybagte boller eller toast og sandwich. Den milde rejesmag passer godt sammen med citron, dild, agurk og andre friske, sprøde grøntsager.

I kolde retter og som tilbehør

Selvom RejeOst oftest bruges kold, fungerer den også godt i lette, lune retter. Prøv den som spread i pitabrød, fyld i wraps, som topping i en bagekartoffel eller den cremede ingrediens i pastasalater.

Til tapas, brunch og små måltider

Rør den op med lidt cremefraiche og citron og brug den som dip til grønt, spread på tapasbordet, fyld i små sandwich eller snitter samt smagsgiver i kolde salater. RejeOstens milde smag gør den velegnet til både børn og voksne.

En klassiker siden 1932

BUKO®’s smelteoste har været en del af danskernes køkkener siden 1932, og RejeOsten er én af de mest ikoniske varianter. Den kombinerer den cremede base med den lette og velkendte smag af rejer – ideelt til traditionelle og moderne retter.

Relaterede produkter

Hvis du kan lide kombinationen af smelteost og milde smagsnuancer, så prøv også:

BUKO® RejeOst 17% er det oplagte valg, når du vil have en mild, cremet smelteost med den velkendte smag af rejer, der løfter både brød, frokostretter og små tapasidéer.