BUKO® RejeOst Light 8% 200 g

BUKO® RejeOst Light 8% 200 g
Køb her

BUKO® RejeOst Light er en smøreost med 8% fedt. Osten er særdeles velegnet i en sandwich eller ciabattabolle med fx rejeost, salat og rødløg og er altid en vinder på morgenmadsbordet.

- Light smelteost med rejer
- Blød og cremet konsistens
- Velegnet til både morgenmad og frokost

Ernæringsinfo

Ingredienser

Ingredienser: OST, vand, kogte REJER 8% (REJER, salt) (kan indeholde spor af FISK og BLØDDYR), VALLEPERMEATPULVER (MÆLK), smeltesalt (E339), SKUMMETMÆLKSPULVER, surhedsregulerende middel (citronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, nisin), SMØR.

Allergener

indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk, Skaldyr, Krebsdyr

Ernæringsværdier

Energi
pr. 100 g 691 kJ / 165 Kcal
Fedt
pr. 100 g 8 gram
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g 4,9 gram
Kulhydrater
pr. 100 g 3,9 gram
heraf sukkerarter
pr. 100 g 3,8 gram
Protein
pr. 100 g 18 gram
Salt
pr. 100 g 3,2 gram

Opbevaringstemperatur

For at opnå den bedste smagsoplevelse anbefales det at opbevare produktet på køl ved 5°C efter køb. Holdbarhed efter åbning: Ca. 8 dage ved 5°C.

Opbevaringsperiode

120

Genbrug

Bæger og låg sorteres som plast og folien som restaffald.

Produceret

Denmark

Varenummer

584256

Stregkode

5711953140358

Vægt/volumen

200 g

Det store bord

Med BUKO® til bords er du altid i godt selskab. Nyd din favorit på brød, i en varm ret, en dessert eller andet – kun fantasien sætter grænser! Du kan bruge ostene fra BUKO® til både morgenbordet, frokosten, aftensmaden og dessertbordet.

Det store bord

BUKO® RejeOst Light 8% – Let og cremet smelteost med mild rejesmag

Hvis du elsker den klassiske smag af cremet rejeost, men ønsker en lettere variant, så er BUKO® RejeOst Light 8% det oplagte valg. Denne smøreost har samme velkendte, milde rejesmag og cremede konsistens som originalen – blot med et lavere fedtindhold. Den er perfekt til alt fra frokostbordet til små, hurtige snacks i løbet af dagen.

Let smelteost med rejestykker

BUKO® RejeOst Light er en smelteost, fremstillet af milde, skorpefri oste, der varmebehandles for at sikre den karakteristiske cremede og glatte struktur. Du kan læse mere om denne ostetype i artiklen om Smelteost.

Denne light-variant indeholder små rejestykker, der giver den milde og velkendte smag af rejer, som gør rejeost til en sand klassiker.

Sådan bruger du BUKO® RejeOst Light

Den lette, cremede konsistens gør varianten særligt anvendelig i kolde retter og som smørbar topping.

Opskrifter med BUKO® RejeOst Light

Der findes ingen specifikke opskrifter med rejeost i vores opskriftunivers, men du kan bruge BUKO® RejeOst light til på samme vis som BUKO® RejeOst. Den er god til alt fra cremede dips, lune serveringer til hurtige hverdagsretter.

På brød og knækbrød

Prøv den på ristet rugbrød, sprødt knækbrød, nybagte boller samt toast eller sandwich, da den lette rejesmag passer perfekt sammen med dild, citron, agurk og friske salater.

I lune og kolde frokostretter

Selvom den oftest nydes kold, fungerer den også i lette, lune retter. Brug den som spread i pitabrød, cremet fyld i wraps, topping på en lun bagekartoffel samt smagsgiver i kolde pastasalater.

Til snacks og små serveringer

BUKO® RejeOst Light er oplagt som dip rørt med lidt cremefraiche og citronsaft, topping på små, salte kiks, spread på tapasbordet og fyld i små frokostsnitter.

Den milde smag gør den ideel til både børn og voksne.

En lettere variant af en dansk klassiker

RejeOsten er en af BUKO®’s mest ikoniske smelteoste — og denne light-version giver dig muligheden for at nyde den samme klassiske smagsoplevelse i en lettere udgave. Serien har rødder helt tilbage til 1932, hvor BUKO® begyndte at producere smelteoste, der siden har været faste favoritter i danske hjem.

Relaterede produkter

Er du vild med smelteost med milde smagsnuancer? Så prøv også:

BUKO® RejeOst Light 8% er den perfekte smøreost til dig, der ønsker den klassiske smag af rejeost i en lettere og stadig cremet udgave.