Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.
Arla Cultura® A38 Naturel 1,5% 1000 g
Arla Cultura A38® naturel 1,5% er syrnet mælk med acidophiluskulturer, som giver A38 en frisk og let syrlig smag. Den traditionelle fermenteringsteknik har vi anvendt I A38 siden 1938. Det er nemlig sådan, vi opnår den friske syrlighed og silkebløde konsistens, der gør A38® naturel 1,5% unik. Arla Cultura A38® naturel 1,5% er baseret på letmælk og er god til morgenmaden, men også velegnet i f.eks. dressinger og bagværk.
Arla Cultura® Holder maven i balance*
*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.
Som en del af en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.
- Arla Cultura®
- A38
- Syrnet mælk med acidophiluskulturer
- Acidophilus
- Naturlig kilde til både calcium og protein
- God til morgenmad og i dressinger og bagværk
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: LETMÆLK, syrnet med MÆLKESYREKULTUR og L.ACIDOPHILUSKULTUR.
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
195 kJ / 46 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
1,5 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
1 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
3,6 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
3,6 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,8 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,11 gram
|
|
Kalcium
pr. 100 g
135 mg
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 8°C, anbefalet 5°C.
Opbevaringsperiode
11
Åbnet 4-6 dage <8°C
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
32797
Stregkode
5700426219097
Vægt/volumen
1000 g
Alle Arla Cultura® produkter
Relaterede artikler
Calcium
D-vitamin
Hvad er kefir?
D-vitaminer bidrager til optagelsen af calcium
A38 får nyt hjem under Arla Cultura® og Arla® ØKO
Bliv klogere på mælkesyrebakterier
Creme fraiche
Græsk yoghurt
Skyr
Yoghurt
Koldskål
Ymer
Tykmælk
Hvilken mælk er sundest?
Hvordan laver man yoghurt?
Hvor mange kalorier er der i mælk?
Hvad består mælk af?
Er mælk naturligt?
Kan man drikke for meget mælk?