Arla Cultura® A38 Naturel 1,5% 1000 g

Arla Cultura A38® naturel 1,5% er syrnet mælk med acidophiluskulturer, som giver A38 en frisk og let syrlig smag. Den traditionelle fermenteringsteknik har vi anvendt I A38 siden 1938. Det er nemlig sådan, vi opnår den friske syrlighed og silkebløde konsistens, der gør A38® naturel 1,5% unik. Arla Cultura A38® naturel 1,5% er baseret på letmælk og er god til morgenmaden, men også velegnet i f.eks. dressinger og bagværk.
Arla Cultura® Holder maven i balance*
*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.
Som en del af en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.
- Arla Cultura®
- A38
- Syrnet mælk med acidophiluskulturer
- Acidophilus
- Naturlig kilde til både calcium og protein
- God til morgenmad og i dressinger og bagværk
Alle Arla Cultura® produkter
Relaterede artikler

Calcium

D-vitamin

Hvad er kefir?

D-vitaminer bidrager til optagelsen af calcium

A38 får nyt hjem under Arla Cultura® og Arla® ØKO

Bliv klogere på mælkesyrebakterier

Koldskål

Creme fraiche

Skyr

Græsk yoghurt

Yoghurt

Ymer

Tykmælk

Hvilken mælk er sundest?

Hvordan laver man yoghurt?

Hvor mange kalorier er der i mælk?

Hvad består mælk af?

Ostens historie

Er mælk naturligt?
