Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.
Arla Cultura® Yoghurt naturel med havreknas & tranebær 2,6% 170 g
Arla Cultura ® Naturel er en laktosefri yoghurt lavet på letmælk. Yoghurten er kilde til calcium, protein, fiber og vitamin D. Til sammen resulterer det i en fyldig, cremet konsistens med en frisk og syrlig smag. Prøv denne mindre udgave med en müsli bestående af havreknas og tranebær. Perfekt som et mellemmåltid på farten eller i pausen!
Arla Cultura® Holder maven i balance*
*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.
Som en del af en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.
- Arla Cultura ®
- Laktosefri yoghurt med müsli
- God til morgenmad
- Kilde til calcium, protein, fiber og vitamin D
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: LETMÆLK, fibre (majs) (1,9%), MÆLKEPROTEIN. laktaseenzym, YOGHURT KULTUR, LA-5 LACTOBACILLUS ACIDO-PHILUS. BB-12 BIFIDOBACTERIUM, F19 LACTOBACILLUS CASEI, vitamin D. Mælken er homogeniseret og pasteuriseret. Ingredienser: HAVREFLAGER (44,2%) hvid bagesirup, sødede tørrede trane bær (tranebær, sukker, solsikkeolie) (13.4%), sukker, solsikkeolie. HVEDEFLAGER, ekstruderede cerealier (rismel, HVEDEMEL, HVEDEMALT, sukker, HVEDEGLUTEN, dextrose, salt), salt.
Allergener
indeholder: Havre, Hvede, Mælk og produkter på basis af mælk, Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis heraf
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
410 kJ / 98 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
2,6 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
1 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
11,8 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
7 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
5,1 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,16 gram
|
|
Kostfibre
pr. 100 g
1,9 g
|
|
Kalcium
pr. 100 g
123 mg
|
|
Vitamin D
pr. 100 g
0,8 mcg
|
|
Laktose
pr. 100 g
0,01 g
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 8°C, anbefalet 5°C. Åbnet: 3-5 dage.
Opbevaringsperiode
16
Genbrug
Produceret
Germany
Varenummer
2185
Stregkode
57426990
Vægt/volumen
170 g
Alle Arla Cultura® produkter
Relaterede artikler
Calcium
D-vitamin
Hvad er kefir?
D-vitaminer bidrager til optagelsen af calcium
A38 får nyt hjem under Arla Cultura® og Arla® ØKO
Bliv klogere på mælkesyrebakterier
Creme fraiche
Græsk yoghurt
Skyr
Yoghurt
Koldskål
Ymer
Tykmælk
Hvilken mælk er sundest?
Hvordan laver man yoghurt?
Hvor mange kalorier er der i mælk?
Hvad består mælk af?
Er mælk naturligt?
Kan man drikke for meget mælk?