Åbent landbrug
19. september 2021

Åbent Landbrug

I har stemt. Og vi har filmet!

I 2020 kunne vi ikke holde Åbent Landbrug, som vi plejer. Så vi to afsted for at filme det, som I allerhelst vil opleve på gården.

Britta og hendes børn tog ud på en Arla gård sammen med et kamera og fik følgende video med hjem til jer. Sæt jer til rette foran skærmen og se en kalv blive født sammen med os.

God fornøjelse!

Vi ses igen i 2021

Vi ved, at det digitale univers ikke kan hamle op med den fysiske oplevelse af at møde en kalv, sidde på en traktor eller dufte til nyslået græs. Men det giver os nogle nye muligheder: Ambitionen er fortsat en åben dialog mellem by og land, hvor ny viden, læring og oplevelser er i højsædet.

Åbent landbrug

På Gensyn!

Åbent Landbrug i 2021 bliver forhåbentligvis et Åbent Landbrug ”classic” med køer, kalve, kokasser og masser af kontakt. Men lige nu må vi få det bedste ud af situationen og tænke nyt.

Bedre madvaner til næste generation

Som Danmarks største fødevarevirksomhed har Arla et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation. Derfor har vi et omfattende program omkring madvaner, som mange tusinde børn hvert år deltager i. Faktisk har vi næsten 300.000 deltagere i vores aktiviteter. 

Bedre madvaner

Mød vores ejere

I Danmark har vi ca 2.500 landmænd, og ikke to er ens. Men alle arbejder de for at levere mælk af høj kvalitet produceret på en ansvarlig måde.

Fra gården til dig
MÆLKEVEJEN

Fra gården til dig

Mælkens rejse mod dit morgenbord starter på gården hos landmanden. Når du køber et Arla-produkt, går pengene tilbage til landmændene.

Lær mere om

Arla

Hvad vil det sige, at vi er ejet af landmænd? Hvordan bliver man andelshaver i Arla? Og hvem bestemmer prisen på mælk? Få svar på spørgsmålene og mange flere her.