Åbent landbrug 2020

Åbent Landbrug 2020 - på en helt ny måde

Vi har fået en Ko idé

I år har vi desværre ikke Åbent Landbrug, som vi plejer. Men vi elsker jo at få besøg, så vi har fået en ko idé! Vi kommer hjem til Jer i stedet. Vi sender nemlig en frisk medarbejder ud på en Arla gård med et kamera på skulderen, som rapporterer tilbage til dig hjemme i stuen.

Åbent landbrug Vi har fået en ko-ide

Hvad vil du gerne se?

Så filmer vi det på gården.

Konkurrence

Du skal selvfølgelig være med til at bestemme, hvad der skal filmes og undersøges nærmere.

Vi trækker lod om 3 x 12 yverglas til en værdi af ialt 720 kr., mellem alle Jer, der giver Jeres mening til kende. Konkurrencen løber fra 1.09.2020-27.09.2020.

Åbent landbrug Hvad vil du gerne se?

Find dine 3D-briller og pop-corn frem!

27. September afgøres det hvad vi filmer – og samtidig trækker vi de 3 heldige vindere (vinderne får direkte besked via oplyste e-mail). Herefter tager vi straks afsted med kameraet på nakken, så den 1. oktober kan du så sætte dig til rette foran skærmen og få en rundtur på gården sammen med os. Filmen kan enten ses her på siden eller på Arlas facebookside.

Åbent landbrug  - Vær klar i sofaen 1. Oktober

Vi ses igen i 2021

Vi ved, at det digitale univers ikke kan hamle op med den fysiske oplevelse af at møde en kalv, sidde på en traktor eller dufte til nyslået græs. Men det giver os nogle nye muligheder: Ambitionen er fortsat en åben dialog mellem by og land, hvor ny viden, læring og oplevelser er i højsædet.

Åbent landbrug

På Gensyn!

Åbent Landbrug i 2021 bliver forhåbentligvis et Åbent Landbrug ”classic” med køer, kalve, kokasser og masser af kontakt. Men lige nu må vi få det bedste ud af situationen og tænke nyt.

Bedre madvaner til næste generation

Som Danmarks største fødevarevirksomhed har Arla et særligt ansvar for at sikre gode og bæredygtige madvaner hos den næste generation. Derfor har vi et omfattende program omkring madvaner, som mange tusinde børn hvert år deltager i. Faktisk har vi næsten 300.000 deltagere i vores aktiviteter. 

Bedre madvaner

Mød vores ejere

I Danmark har vi ca 2.500 landmænd, og ikke to er ens. Men alle arbejder de for at levere mælk af høj kvalitet produceret på en ansvarlig måde.

Fra gården til dig
MÆLKEVEJEN

Fra gården til dig

Mælkens rejse mod dit morgenbord starter på gården hos landmanden. Når du køber et Arla-produkt, går pengene tilbage til landmændene.

Lær mere om

Arla

Hvad vil det sige, at vi er ejet af landmænd? Hvordan bliver man andelshaver i Arla? Og hvem bestemmer prisen på mælk? Få svar på spørgsmålene og mange flere her.