Arla Madløjer Vind

Vind en Everdure Gas Grill med div. tilbehør og et Bagestål fra Gastro de Luxe. Perfekt til pizza

Vind en Everdure Gas Grill med div. tilbehør og et Bagestål fra Gastro de Luxe. Perfekt til pizza

Sådan deltager du

Tag Arla Madløjer quizzen på vores hjemmeside. Se videoerne og svar rigtigt på alle spørgsmålene og indtast dit navn og din e-mail adresse – så er du med i konkurrencen om en Everdure gasgrill (i farven stone) med div. Tilbehør og et bagestål fra Gastro de Luxe til en samlet værdi af 6.100 kr. og giver samtidig accept til, at vi må kontakte dig, hvis du vinder.  

Du har dagligt 3 forsøg til at løse quizzen. Ved at svare rigtigt på alle spørgsmål i quizzen, kan du få op til 3 lodder om dagen.

Konkurrencen er ikke købsbetinget og løber fra den 28. juni  til den 8. august 2021.

For at deltage i konkurrencen skal du være over 18 år og være bosat i Danmark. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Der kan afkræves dokumentation for alder og identitet.

Sådan vinder du

Efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle rigtige besvarelser. Vi udtrækker 1 vinder blandt alle der har udfyldt navn og e-mail, og som har svaret rigtigt på alle spørgsmål. Vinderen vil blive kontaktet pr. mail. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderen på Arla Danmarks Facebook side og arla.dk.

For at kunne modtage præmien skal vinderen, når han/hun kontaktes, oplyse: fuldt navn, alder, adresse og mobilnummer i en mail til arlakonkurrencer@arlafoods.com. Svarer vinderen ikke indenfor 3 dage, udpeges der automatisk en ny vinder.

Det vinder du

Præmien består af: En Everdure gasgrill (i farven stone) med div. tilbehør og et bagestål fra Gastro de Luxe til en samlet værdi af 6.100 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Udspecificering af præmier og beløb:

  • 1 stk. Everdure Gas Grill HBG2SSCAN Force 3.999,20 kr. HBG2SSCAN - Stone
  • 1 stk. 48820011 T-Everdure Force lang cover 559,20 kr. HBG2COVER
  • 2 stk. T-Everdure forklæder til ialt:  398,40 kr. HBAPRON
  • 1 stk. 48820054 T-Everdure Grill cleaning brush 135,20 kr. HBCBPDQ
  • 2 stk. 48820021 T-Everdure grillhandsker str. S/M ialt 286,40 kr. HBGLOVESM
  • 1 stk. 48820046 T-Everdure Organic Spray 119,20 kr. HBORGSPRAY5
  • Gastro de Luxe bagestål med pizzaplade 599,95 kr.

Hvad skal du ellers vide 

Når du deltager i konkurrencen vil Arla Foods registrere og behandle dine personoplysninger. Du kan se mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i ”Meddelelse om databeskyttelse” på vores hjemmeside.

Arla vil på intet tidspunkt sælge til tredje part. Arla benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder, og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Vinderen er ansvarlig for at afgive korrekte kontaktoplysninger til udlevering af præmie. Arla Foods forbeholder sig ret til løbende at revidere konkurrencebetingelserne fx i forbindelse med trykfejl.

Arla Foods afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Arla Foods sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Arla Foods forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. Arla Foods er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Arla Foods sig retten at ekskludere brugere uden varsel.

Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.

Konkurrence udbydes af Arla Foods amba, Sønderhøj 14, 8260 Viby J