Broccolisalat med skyr, blåbær og mynte
30 min
•
Sprød og mættende broccolisalat med æbler, edamamebønner og mynte.
Ingredienser
Vinaigrette
|
3 spsk
Rapsolie
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Æblecidereddike
|
|
|
1 tsk
Akaciehonning
|
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
|
400 g
Fintsnittet broccoli
|
|
|---|---|
|
2
Røde æbler i tynde skiver (ca. 225 g)
|
|
|
150 g
Edamamebønner
|
|
|
100 g
Blåbær
|
|
|
75 g
Tørrede tranebær
|
|
|
75 g
Ristede hasselnøddekerner
|
|
|
1 dl
Fintstrimlede mynteblade
|
|
2 dl
Skyr naturel
|
|---|
Sådan gør du
Vinaigrette
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server salaten til sommerens grillmad.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
458 kJ / 109 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,1 g |
| Protein: | 5,3 g |
| Fedt: | 6,9 g |
| Kulhydrat: | 6,6 g |