Couscoussalat med vandmelon - Opskrifter - Arla

Couscoussalat med vandmelon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

30 min

Dejlig frisk og fyldig salat med smag af mynte, som passer perfekt til flanksteak.

Ingredienser

Antal portioner

Couscoussalat

  • 200 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand

Flanksteak

  • 25 g smør
  • 1 flanksteak (ca. 400 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Couscoussalat

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Vend ost, mynte, citronsaft, salt og peber ned i couscousgrynene. Stil grynene tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tilsæt vandmelon, løg og grøn peber. Smag couscoussalaten til.

Flanksteak

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg den derefter ved svag varme ca. 12 min. - vend kødet af og til. Tag flanksteaken op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Anret salaten i et fad. Skær kødet i skiver og server det evt. på fadet rundt om couscoussalaten.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: