Couscoussalat med vandmelon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(27 vurderinger)

30 min

Dejlig frisk og fyldig salat med smag af mynte, som passer perfekt til flanksteak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Couscoussalat

  • 200 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand

Flanksteak

  • 25 g smør
  • 1 flanksteak (ca. 400 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Couscoussalat

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Vend ost, mynte, citronsaft, salt og peber ned i couscousgrynene. Stil grynene tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Tilsæt vandmelon, løg og grøn peber. Smag couscoussalaten til.

Flanksteak

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg den derefter ved svag varme ca. 12 min. - vend kødet af og til. Tag flanksteaken op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.

Anret salaten i et fad. Skær kødet i skiver og server det evt. på fadet rundt om couscoussalaten.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag