Figner med blå ostecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Lækre friske figner med den blå ost som et godt modspil til den søde frugt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 30 g mandelsplitter (ca. ½ dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist mandlerne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min. og ved jævn varme i ca. 2 min. - under omrøring.

Lav et kryds i toppen af fignerne og tryk dem åbne. Rør osten blød sammen med fraiche og fordel fyldet i fignerne. Anret dem på et fad med de ristede mandelsplitter på toppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag