Opskrifter

Grovboller

Grovboller til morgenbordet, madpakken eller tilbehør til aftensmad. Find isnpiration i vores mange grovboller fx de nemme koldehævede kernestykker eller grovboller med skyr og chiafrø.

12 opskrifter på grovboller

Når du kommer i bagehumør og vælger at frembringe dit eget bagværk, får du mange ekstra gevinster ved at vælge ingredienser med fuldkorn. Altså mel, der har hele kernen med, også skaldele og kimdele. Det er nemlig her de fleste vitaminer, mineraler og kostfibre findes. Skaldele og kimdele er sunde og mættende, og så giver de dit hjemmebag en mere karakterfuld duft og smag. Fuldkorn fås både i hele og forarbejdede kerner, eksempelvis som knækkede, skårne eller malet til mel. Det afgørende er, at alle dele af kernen er taget med.

Nemme kernestykker med ske
1 time 15 min
Nemme kernestykker med ske
(459)
Havregrynsboller
12 timer 50 min
Havregrynsboller
(111)
Koldhævede boller
15 timer
Koldhævede boller
(65)
Hytteostboller
40 min
Hytteostboller
(21)
Madspildsbolle
1 time 5 min
Madspildsbolle
(25)
Spinatboller
2 timer
Spinatboller
(85)
Mysliboller med hytteost
1 time 30 min
Mysliboller med hytteost
(25)
Grove sandwichboller
3 timer
Grove sandwichboller
(49)
Fuldkornsboller
2 timer 40 min
Fuldkornsboller
(164)