Du kan med fordel enten koge kartoflerne - eller tilberede hele kartoffelsalaten dagen før, den skal serveres. Har du forskellige rester af syrnede mejeriprodukter (ymer, tykmælk, kvark, cremefraiche, yoghurt) kan de sagtens blandes og bruges som dressing.
4872 kJ / 1164 kcal
370 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 12,9 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 11,1 g |
Fedt: | 36,3 % | 3,6 g |
Server den kolde kartoffelsalat til hjemmelavede frikadeller.
2½ dl
Ymer eller tykmælk
|
|
---|---|
2½ dl
Creme fraiche eller fraiche 9%
|
|
3 spsk
Hakket frisk kruspersille
|
|
2 spsk
Klippet frisk purløg
|
|
2 spsk
Revet skalotteløg
|
|
2 tsk
Sød fransk sennep
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet hvid peber
|
750 g
Små kogte faste kartofler (ca. g)
|
---|
Brøndkarse
|
---|