Kryddersild med vinterrødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Fed fisk og rodfrugter. Godt for både krop og sjæl - og en fryd for øjet!

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 rensede dobbelt sildefileter
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk friskkværnet peber
  • 25 g smør -smeltet

Vinterrødder

  • 1 fintstrimlet gulerod
  • 1 fintstrimlet persillerod
  • ¼ fintstrimlet knoldselleri
  • 1 fintstrimlet rødløg
  • 25 g smør
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk honning
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Del sildefileterne på langs og læg dem på en plade med bagepapir. Drys med salt og peber og dryp smørret over. Steg dem øverst i ovnen.

Vinterrødder

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rodfrugter og løg i ca. 1½ min. Tilsæt citronsaft, honning og salt og smag til.

Ved serveringen

Anret sildefileterne på et fad og kom grøntsagerne på toppen. Drys med purløg og server fraiche og rugbrød ved siden af.

Stegetid

Ca. 6 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: