Krydret couscoussalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

30 min

Couscous er supernemt at lave; skal blot trække lidt med kogende vand. Blandes herefter med ost og grønt - voilà!

Ingredienser

Antal portioner

Couscoussalat

  • 225 g couscousgryn (ca. 3 dl)
  • 2 spsk rapsolie
  • 3 dl kogende grøntsagsbouillon
  • 100 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Klassisk Salatost i tern
  • ½ agurk
  • 400 g friske eller optøede frosne ærter
  • ½ dl fintklippet frisk purløg
  • 3 dl renset feldsalat
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 400 g grillet kød, fx lammefileter eller venøsteaks

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør det syrnede produkt sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Couscoussalat

Bland imens couscousgryn og fedtstof sammen i en skål. Hæld den kogende bouillon over og lad grynene stå i 5-10 min. - rør med en gaffel et par gange mens couscousgrynene trækker. Lad grynene køle af. Skær agurken i store bidder. Vend ost og de øvrige ingredienser sammen med den afkølede couscous. Server couscoussalat og dressing til det grillede lammekød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: