There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Kyllingevinger - facts & inspiration til opskrifter - Arlas Leksikon | Arla

Kyllingvinger

Kyllingvinger

Smag

Kødet på vingerne minder meget om lårkødet. Det er mørt og meget smagfuld.

Oprindelse

Der er ikke meget kød på vingerne fra danske høns. Men andre steder i verden avles kyllinger med større vinger fx USA, hvor det er en særdeles populær spise.

Anvendelse

Kyllingevinger har en stor overflade og derfor rigtig meget skind i forhold til kød. Steger du vingerne i ovn eller grill, bliver de derfor rigtig sprøde og lækre. Stegetid: Ca. 20 min.

Tips og Tricks

Mariner kyllingevinger i en sødlig marinade fx barbeque eller sød chilisauce. Marinaden karamelliserer under tilberedningen og giver rigtig god smag!

Kilder

  • Karolines Køkken