Luciabrød med safran

Luciabrød med safran

60+ min Mellemmåltid
Fryseegnet

I Sverige nydes lusse-brødene, som er det svenske navn, på Luciadag den 13. december. Men vi kan stå inde for, at de også smager dejligt på mange andre dage.

Mere inspiration

Her de traditionelle luciabrød, eller rettere boller.

Velbekomme!
Tip

Det er fordel at lade safranen udbløde i mælkeblandingen i ca. 10 min. inden det blandes med de øvrige ingredienser På den måde afgiver safranen mere af sin karakteristiske farve.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20495 kJ / 4899 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1036 kJ / 248 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 12,1 % 7,4 g
Kulhydrat: 69,9 % 42,6 g
Fedt: 18 % 5 g

Ingredienser