Panna cotta med kirsebær
5 timer 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Jule-panna cotta med kirsebærgelé og sprøde, ristede mandelsplitter. En simpel – men drønlækker – juledessert. Panna cottaen minder i smag om klassisk risalamande, men med en fløjsblød konsistens. Den er nem at lave på forhånd og passer perfekt til julefrokosterne – eller som et lækkert alternativ til risalamande juleaften🍒
Ny
Ingredienser
Panna cotta
|
2 blade
Husblas
|
|
|---|---|
|
1
Vaniljestang
|
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
|
5 spsk
Sukker (ca. 60 g)
|
Kirsebærgelé
|
200 g
Kirsebærsauce
|
|
|---|---|
|
½
Husblas
|
Topping
|
25 g
Mandelsplitter
|
|---|
Sådan gør du
Kirsebærgelé
Topping
Næringsindhold
Energiindhold:
10020 kJ / 2395 kcal
Energifordeling
| Energi | |
|---|---|
| Fiber: | 5,9 g |
| Protein: | 21,1 g |
| Fedt: | 193,2 g |
| Kulhydrat: | 147,8 g |
Kan du ikke få nok af panna cotta, så prøv vores andre varianter.