Parmasvøb med figner og blåskimmelost

Bedømmelse

(1 vurderinger)

15 min

Smagfuld og dekorativ forret eller snack, der kan serveres både kold og varm.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Del osten i 20 stykker, hver skinkeskive i to stykker på langs og fignerne i kvarte. Læg et ostestykke, en figenbåd og en kvist timian på hver skinkeskive. Lav små kræmmerhuse og stil dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen. Server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Kræmmerhusene kan også serveres kolde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 58 %

Print

Kilde: