Parmasvøb med figner og blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Smagfuld og dekorativ forret eller snack, der kan serveres både kold og varm.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Del osten i 20 stykker, hver skinkeskive i to stykker på langs og fignerne i kvarte. Læg et ostestykke, en figenbåd og en kvist timian på hver skinkeskive. Lav små kræmmerhuse og stil dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen. Server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Kræmmerhusene kan også serveres kolde.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: