Parmasvøb med figner og blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Smagfuld og dekorativ forret eller snack, der kan serveres både kold og varm.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Del osten i 20 stykker, hver skinkeskive i to stykker på langs og fignerne i kvarte. Læg et ostestykke, en figenbåd og en kvist timian på hver skinkeskive. Lav små kræmmerhuse og stil dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen. Server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Kræmmerhusene kan også serveres kolde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 58 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: