Parmasvøb med figner og blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Smagfuld og dekorativ forret eller snack, der kan serveres både kold og varm.

Ingredienser

2 stk. pr. person

Opskriften gælder for 10 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Del osten i 20 stykker, hver skinkeskive i to stykker på langs og fignerne i kvarte. Læg et ostestykke, en figenbåd og en kvist timian på hver skinkeskive. Lav små kræmmerhuse og stil dem på en plade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen. Server straks.

Bagetid

Ca. 3 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Kræmmerhusene kan også serveres kolde.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: