Rødbedequinoa

Rødbedequinoa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Smuk fyldig salat. Rødbederne farver quinoaen rød og giver balance til den salte blåskimmelost. Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter hønsebouillon
  • 500 g skrællede rødbeder i små tern
  • 180 g quinoa (ca. 2 dl)

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillon i kog i en gryde. Tilsæt rødbeder og quinoa og kog det ved svag varme og under låg i ca. 20 min. - eller til rødbederne er næsten møre. Lad det trække under låg indtil serveringen.

Bland halvdelen af osten med fraichen. Bland quinoa, løg og rucola i et stort fad og smuldr resten af osten herover. Top med mandler og olie. Server rødbedequinoaen med oste-fraichen.

Serveringsforslag

Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13982 kJ / 3342 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,5 g
  • Protein: 12,9 %
  • Kulhydrat: 49,7 %
  • Fedt: 37,4 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag