Rødbedequinoa
45 min
•
Smuk fyldig salat. Rødbederne farver quinoaen rød og giver balance til den salte blåskimmelost. Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.
Ingredienser
½ liter
Hønsebouillon
|
|
---|---|
500 g
Skrællede rødbeder i små tern
|
|
180 g
Quinoa (ca. 2 dl)
|
125 g
Blåskimmelost
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche
|
|
1
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
1 liter
Renset rucolasalat (ca. 75 g)
|
|
50 g
Grofthakkede saltede mandler
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
Sådan gør du
Salaten kan spises med brød - eller serveres til et stykke kylling, en bøf eller stegt halloumi.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7236 kJ / 1729 kcal
Næringsindhold pr. 100g
418 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 13,4 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 24,4 % | 6 g |
Fedt: | 62,2 % | 7 g |