Seafood chowder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Chowder kan laves i mange forskellige versioner. Her er det en cremet suppe med fyld af torsk og laks.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g rejer med skal
  • 600 g blandet fisk uden skind, fx torsk og laks
  • 2 gulerødder i skiver
  • 2 stilke bladselleri i skiver
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • top af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil rejerne og stil dem tildækket i køleskabet indtil de skal bruges.

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Rør melet i sammen med lidt af vandet. Tilsæt kartofler, resten af vandet og bouillonpulver. Bring det i kog og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt fløden.

Skær fisken i mindre stykker og kom dem i retten sammen med gulerødderne. Kog i yderligere ca. 3 min. Vend rejerne i sammen med bladselleri, citronskal, citronsaft, salt og peber og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: