Seafood chowder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Chowder kan laves i mange forskellige versioner. Her er det en cremet suppe med fyld af torsk og laks.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g rejer med skal
  • 600 g blandet fisk uden skind, fx torsk og laks
  • 2 gulerødder i skiver
  • 2 stilke bladselleri i skiver
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • top af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil rejerne og stil dem tildækket i køleskabet indtil de skal bruges.

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Rør melet i sammen med lidt af vandet. Tilsæt kartofler, resten af vandet og bouillonpulver. Bring det i kog og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt fløden.

Skær fisken i mindre stykker og kom dem i retten sammen med gulerødderne. Kog i yderligere ca. 3 min. Vend rejerne i sammen med bladselleri, citronskal, citronsaft, salt og peber og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 58 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: