Seafood chowder

Bedømmelse

(12 vurderinger)

45 min

Chowder kan laves i mange forskellige versioner. Her er det en cremet suppe med fyld af torsk og laks.

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g rejer med skal
  • 600 g blandet fisk uden skind, fx torsk og laks
  • 2 gulerødder i skiver
  • 2 stilke bladselleri i skiver
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • top af bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Pil rejerne og stil dem tildækket i køleskabet indtil de skal bruges.

Lad fedtstoffet blive varmt i en sauterpande. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Rør melet i sammen med lidt af vandet. Tilsæt kartofler, resten af vandet og bouillonpulver. Bring det i kog og lad det koge i ca. 15 min. Tilsæt fløden.

Skær fisken i mindre stykker og kom dem i retten sammen med gulerødderne. Kog i yderligere ca. 3 min. Vend rejerne i sammen med bladselleri, citronskal, citronsaft, salt og peber og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 58 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: