Spæd bøgebladssalat med citronkyllingelever

Bedømmelse

(4 vurderinger)

30 min

Så er det ud i den friske forårsgrønne bøgeskov og samle spæde limegrønne blade - god tur!

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g kyllingelever
  • 25 g smør
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ liter rensede bøgeblade
  • 250 g dampede grønne asparges i mindre stykker
  • 100 g friske eller optøede, frosne ærter
  • 100 g ristet landbrød
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kyllingeleverne. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg leverne ved jævn varme i ca. 4 min. - vend dem af og til. Drys med salt, citronskal og -saft. Tag panden af varmen.

Fordel bøgeblade, asparges og ærter på tallerkener. Læg de stegte kyllingelevere på toppen og server straks med ristet brød gnedet med hvidløg og fraiche ved siden af.

Tip

I stedet for bøgeblade kan du bruge rucolasalatblade.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 34 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: