Spæd bøgebladssalat med citronkyllingelever

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Så er det ud i den friske forårsgrønne bøgeskov og samle spæde limegrønne blade - god tur!

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g kyllingelever
  • 25 g smør
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ liter rensede bøgeblade
  • 250 g dampede grønne asparges i mindre stykker
  • 100 g friske eller optøede, frosne ærter
  • 100 g ristet landbrød
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kyllingeleverne. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg leverne ved jævn varme i ca. 4 min. - vend dem af og til. Drys med salt, citronskal og -saft. Tag panden af varmen.

Fordel bøgeblade, asparges og ærter på tallerkener. Læg de stegte kyllingelevere på toppen og server straks med ristet brød gnedet med hvidløg og fraiche ved siden af.

Tip

I stedet for bøgeblade kan du bruge rucolasalatblade.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: