Spæd bøgebladssalat med citronkyllingelever
30 min

Spæd bøgebladssalat med citronkyllingelever

Så er det ud i den friske forårsgrønne bøgeskov og samle spæde limegrønne blade - god tur!
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spæd bøgebladssalat med citronkyllingelever

Så er det ud i den friske forårsgrønne bøgeskov og samle spæde limegrønne blade - god tur!

Antal portioner
  • 300 g kyllingelevere
  • 25 g smør
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ¾ liter rensede bøgeblade
  • 250 g dampede grønne asparges i mindre stykker
  • 100 g friske eller optøede, frosne ærter
  • 100 g ristet landbrød
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%

Fremgangsmåde:

Rens kyllingeleverne. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg leverne ved jævn varme i ca. 4 min. - vend dem af og til. Drys med salt, citronskal og -saft. Tag panden af varmen.

Fordel bøgeblade, asparges og ærter på tallerkener. Læg de stegte kyllingelevere på toppen og server straks med ristet brød gnedet med hvidløg og fraiche ved siden af.

Tip

I stedet for bøgeblade kan du bruge rucolasalatblade.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 34 %
Print