Arla Cultura® Laktosefri kefir naturel 2,5% 1 l

Arla Cultura® Laktosefri kefir naturel 2,5% 1 l
Køb her

Arla Cultura ® Kefir er fermenteret med kefirkultur, som stammer forskellige mælkesyrebakterier og gær. Det giver en perlende frisk mælk med en karakteristisk duft og en let syrlig smag. Kefiren er kilde til calcium og protein.
Kefir kan drikkes som den er, eller nydes med havregryn, mysli eller friske bær. Den smager også godt til varm, krydret mad og grillet kød. Prøv også vores Arla Cultura® Kefir Blåbær eller Vaniljesmag – alle varianterne er laktosefrie.
Arla Cultura® Holder maven i balance*

*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.
Som en del af en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.

- Arla Cultura ®
- Laktosefri kefir
- God til morgenmad
- Fermenteret med kefirkultur, som stammer fra mælkesyrebakterier og gær
- Kilde til calcium og protein
- Syrnet mælk

Ernæringsinfo

Ingredienser

Ingredienser: MÆLK, MÆLKESYREKULTUR, gær, laktaseenzym.

Allergener

indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk

Ernæringsværdier

Energi
pr. 100 g 225 kJ / 54 Kcal
Fedt
pr. 100 g 2,5 gram
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g 1,6 gram
Kulhydrater
pr. 100 g 3,7 gram
heraf sukkerarter
pr. 100 g 3,7 gram
Protein
pr. 100 g 3,4 gram
Salt
pr. 100 g 0,1 gram
Kalcium
pr. 100 g 120 mg

Opbevaringstemperatur

Opbevares ved højst 8°C, anbefales 5°C. Åbnet: 3-4 dage i køleskabet.

Opbevaringsperiode

17

Genbrug

Emballagen tømmes og sorteres som mad & drikkekarton

Produceret

Denmark

Varenummer

589993

Stregkode

5711953159039

Vægt/volumen

1000 ml

Nysgerrig på kosten?

Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.

Arla Cultura blomster