Arla Cultura® Laktosefri kefir vaniljesmag 2,3% 1 l

Arla Cultura® Laktosefri kefir vaniljesmag 2,3% 1 l
Køb her

Arla Cultura ® Kefir med vaniljesmag er fermenteret med en moderne kefir kultur, som stammer fra forskellige mælkesyrebakterier og gær. Det giver en perlende frisk, let syrlig smag og en blød konsistens. Kefir med vaniljesmag er et oplagt alternativ til koldskål! Prøv den med kammerjunker, drik den som den er eller nyd den som morgenmad med havregryn, mysli eller friske bær. Prøv også vores Arla Cultura® Kefir Natural eller Blåbær – alle varianterne er laktosefrie og en kilde til calcium og protein.

- Arla Cultura ®
- Laktosefri
- Kefir
- Kefir vaniljesmag
- Oplagt som laktosefri koldskål
- God til morgenmad
- Fermenteret med kefir kultur, som stammer fra mælkesyrebakterier og gær
- Kilde til calcium og protein
- Syrnet mælk

Ernæringsinfo

Ingredienser

Ingredienser: MÆLK, vand, druejuicekoncentrat, majsstivelse, vaniljekorn, naturlig aroma, fortykningsmiddel (pektin), citronsaft, MÆLKESYREKULTUR, gær, laktaseenzym.

Allergener

indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk

Ernæringsværdier

Energi
pr. 100 g 245 kJ / 58 Kcal
Fedt
pr. 100 g 2,3 gram
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g 1,4 gram
Kulhydrater
pr. 100 g 5,3 gram
heraf sukkerarter
pr. 100 g 5 gram
Protein
pr. 100 g 3,1 gram
Salt
pr. 100 g 0,1 gram
Kalcium
pr. 100 g 108 mg

Opbevaringstemperatur

Opbevares ved højst 8°C, anbefales 5°C. Åbnet: 3-4 dage i køleskabet. Ofte god efter.

Opbevaringsperiode

17

Genbrug

Emballages tømmes og sorteres som mad- & drikkekarton

Produceret

Denmark

Varenummer

596357

Stregkode

5711953180569

Vægt/volumen

1000 ml

Nysgerrig på kosten?

Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.

Arla Cultura blomster