Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.
Arla Cultura® Laktosefri kefir vaniljesmag 2,3% 1 l
Arla Cultura ® Kefir med vaniljesmag er fermenteret med en moderne kefir kultur, som stammer fra forskellige mælkesyrebakterier og gær. Det giver en perlende frisk, let syrlig smag og en blød konsistens. Kefir med vaniljesmag er et oplagt alternativ til koldskål! Prøv den med kammerjunker, drik den som den er eller nyd den som morgenmad med havregryn, mysli eller friske bær. Prøv også vores Arla Cultura® Kefir Natural eller Blåbær – alle varianterne er laktosefrie og en kilde til calcium og protein.
- Arla Cultura ®
- Laktosefri
- Kefir
- Kefir vaniljesmag
- Oplagt som laktosefri koldskål
- God til morgenmad
- Fermenteret med kefir kultur, som stammer fra mælkesyrebakterier og gær
- Kilde til calcium og protein
- Syrnet mælk
Ernæringsinfo
Ingredienser
Ingredienser: MÆLK, vand, druejuicekoncentrat, majsstivelse, vaniljekorn, naturlig aroma, fortykningsmiddel (pektin), citronsaft, MÆLKESYREKULTUR, gær, laktaseenzym.
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
245 kJ / 58 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
2,3 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
1,4 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
5,3 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
5 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,1 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,1 gram
|
|
Kalcium
pr. 100 g
108 mg
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 8°C, anbefales 5°C. Åbnet: 3-4 dage i køleskabet. Ofte god efter.
Opbevaringsperiode
17
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
596357
Stregkode
5711953180569
Vægt/volumen
1000 ml