Nysgerrig på en varieret kost? Hvad gør calcium? Og hvorfor er D-vitamin inkluderet i vores Cultura-produkter? Hvis bare der fandtes nogle artikler, der gjorde det hele nemt at forstå. Det gør der faktisk.
Arla Cultura® A38 Øko Naturel 3,5% 1000 g
Arla A38® økologisk naturel 3,5% er syrnet mælk med acidophiluskulturer, som giver A38 en frisk og let syrlig smag. Denne traditionelle fermenteringsteknik har vi anvendt siden 1939. Det er nemlig sådan, vi opnår den friske syrlighed og silkebløde konsistens, der gør A38® økologisk naturel 3,5% unik. God til morgenmaden, men også velegnet i f.eks. dressinger og bagværk. Baseret på sødmælk.
Arla Cultura® Holder maven i balance*
*Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.
Som en del af en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.
- Arla Cultura®
- A38
- Økologisk
- Syrnet mælk med acidophiluskulturer
- Naturlig kilde til både calcium og protein
- God til morgenmad, men også velegnet i dressinger og bagværk
Ernæringsinfo
Ingredienser
INGREDIENSER. Økologisk SØDMÆLK, syrnet med MÆLKESYRE- og L.ACIDOPHILUSKULTUR.
Allergener
indeholder: Mælk og produkter på basis af mælk
Ernæringsværdier
|
Energi
pr. 100 g
263 kJ / 63 Kcal
|
|
Fedt
pr. 100 g
3,5 gram
|
|
heraf mættede fedtsyrer
pr. 100 g
2,2 gram
|
|
Kulhydrater
pr. 100 g
3,5 gram
|
|
heraf sukkerarter
pr. 100 g
3,5 gram
|
|
Protein
pr. 100 g
3,5 gram
|
|
Salt
pr. 100 g
0,11 gram
|
|
Kalcium
pr. 100 g
134 mg
|
Opbevaringstemperatur
Opbevares ved højst 8°C, anbefales 5°C. Bedst før: Åbnet: 4-6 dage i køleskabet. Ofte god efter.
Opbevaringsperiode
11
Genbrug
Produceret
Denmark
Varenummer
85787
Stregkode
5711953090219
Vægt/volumen
1000 g