Maden

Børn i køkkenet - hvad kan dit barn lave i hvilken alder

Arla er del af Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima

Hvorfor er madspild et problem?

Tips til mere omtanke

6 gode råd til at undgå madspild

Bag om mælken med Anna

Arla tilslutter sig Rådet for Sund Mad

Er mælk sundt?
Gården

Vores 5 vigtigste klimatiltag

100 procent fornybar strøm på gården er et krav for Arla 24-landmænd

Arlas danske landmænd producerer strøm fra vedvarende energikilder

Belønning af klimatiltag på gårde

Bag mælken er Henriette

Styr på foderet med foderstyring

Arlas landmænd har øget fokus på at reducere deres klimaaftryk

FarmAhead™ Check sætter turbo på co2e-reduktionen

Færre køer = mere mælk

Kærlighed og kollegaskab

Kærlighed og køer

"Bag mælken samarbejder vi om at omdanne komøg til biogas"

GPS og satellitter hjælper Thomas til et lavere klimaaftryk

Klaus Kristensens gård summer af biodiversitet

Når Anders gøder sin jord, har satellitter gransket marken på forhånd
Køerne

Mindre madspild på køernes menu

Hvordan beregner man CO2e-udledning på mælk?

Hvad er dyrevelfærd - i mælkeproduktionen?

Dyrevelfærdsmærket på mælk

Vi forsker i foder, der mindsker koens udledning af metan

Hvad spiser en ko?

Hvad sker der med tyrekalvene?

Hvor gammel bliver en ko?

Hvorfor er kalve og køer adskilt i mælkeproduktionen?

Køer på græs

Vores 5 vigtigste klimatiltag

6 ting der er vigtige for koens trivsel
Markerne

Hvad er jordsundhed? Og hvorfor går vi op i det hos Arla?

Katalog om biodiversitet og jordsundhed

På Arlas pilotgårde tester vi nye løsninger med fokus på klimaet

Vores 5 vigtigste klimatiltag

GPS og satellitter hjælper Thomas til et lavere klimaaftryk

Klaus Kristensens gård summer af biodiversitet
