Croissanter med hvid skimmelost

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

Med færdig croissantdej kan du lynhurtigt fremtrylle lækre ostecroissanter, både søde og salte. Server dem en dag hvor der skal gøres noget ekstra ud af morgenmaden.

Ingredienser

12 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 2 dåser færdig croissantdej (købes i de fleste supermarkeder)

Fyld 1

  • 100 g Høng® Brie 24%
  • 3 skiver parmaskinke
  • 3 tsk grov sennep

Fyld 2

  • 100 g Høng® Brie 24%
  • 1 moden pære
  • 6 valnødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag croissantdejen ud af dåsen og skær trekanterne fra hinanden.

Fyld 1

Del osten i 6 bjælker og halver parmaskinken. Smør hvert stykke croissantdej med ½ tsk. sennep. Pak skinke rundt om osten, og rul croissantdejen omkring fyldet.

Fyld 2

Del osten i 6 bjælker. Befri pæren for kernehus og stilk og skær den i 6 både. Pak hvert stykke croissantdej omkring 1 pærebåd, 1 stykke ost og 1 valnød.

Bag croissanterne på en plade med bagepapir midt i ovnen - til de er gyldne. Server straks.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde: