Croissanter med hvid skimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Med færdig croissantdej kan du lynhurtigt fremtrylle lækre ostecroissanter, både søde og salte. Server dem en dag hvor der skal gøres noget ekstra ud af morgenmaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stykker pr. portion

Antal portioner

  • 2 dåser færdig croissantdej (købes i de fleste supermarkeder)

Fyld 1

Fyld 2

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag croissantdejen ud af dåsen og skær trekanterne fra hinanden.

Fyld 1

Del osten i 6 bjælker og halver parmaskinken. Smør hvert stykke croissantdej med ½ tsk. sennep. Pak skinke rundt om osten, og rul croissantdejen omkring fyldet.

Fyld 2

Del osten i 6 bjælker. Befri pæren for kernehus og stilk og skær den i 6 både. Pak hvert stykke croissantdej omkring 1 pærebåd, 1 stykke ost og 1 valnød.

Bag croissanterne på en plade med bagepapir midt i ovnen - til de er gyldne. Server straks.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag