Croissanter med hvid skimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Med færdig croissantdej kan du lynhurtigt fremtrylle lækre ostecroissanter, både søde og salte. Server dem en dag hvor der skal gøres noget ekstra ud af morgenmaden.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stykker pr. portion

Antal portioner

  • 2 dåser færdig croissantdej (købes i de fleste supermarkeder)

Fyld 1

  • 100 g Høng® Brie 24%
  • 3 skiver parmaskinke
  • 3 tsk grov sennep

Fyld 2

  • 100 g Høng® Brie 24%
  • 1 moden pære
  • 6 valnøddekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag croissantdejen ud af dåsen og skær trekanterne fra hinanden.

Fyld 1

Del osten i 6 bjælker og halver parmaskinken. Smør hvert stykke croissantdej med ½ tsk. sennep. Pak skinke rundt om osten, og rul croissantdejen omkring fyldet.

Fyld 2

Del osten i 6 bjælker. Befri pæren for kernehus og stilk og skær den i 6 både. Pak hvert stykke croissantdej omkring 1 pærebåd, 1 stykke ost og 1 valnød.

Bag croissanterne på en plade med bagepapir midt i ovnen - til de er gyldne. Server straks.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag