Kalkunsalat med bluedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Kalkunsalat med bluedressing er en hurtig og nem opskrift med magert kalkunkød. Salaten er sprød og lækker - prøv den.

Ingredienser

Antal portioner

Danabludressing

  • 1 dl mælk
  • 100 g Castello® Danablu 50+

Kalkunsalat

  • 25 g smør
  • 2 små fed hvidløg i tynde skiver
  • 2 kalkunschnitzler (á 150 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Arla Klovborg® klokke ML 25% (45+) Klokke ML 25% (45+)
  • 2 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 1½ liter groftrevet icebergsalat
  • 1½ liter groftrevet lolo rossa salat eller hovedsalat
  • ½ agurk i 2 cm stave

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Danabludressing

Blend mælk og ost et kort øjeblik. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kalkunsalat

Lad smørret gyldne i en pande. Tilsæt hvidløgsskiverne og steg kalkunschnitzlerne ca. 3 min. på hver side, til de er gennemstegte. Drys med salt og peber. Skær schnitzlerne i tynde skiver. Anret dem lagvis i en skål med ost og grøntsager. Server dressingen i en skål ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: