Koldskål med kefir og marinerede jordbær

Koldskål med kefir og marinerede jordbær

20 min Dessert
Hjemmelavet koldskål med kefir og marinerede jordbær med hyldeblomst og frisk mynte. En klassisk dessert med et moderne twist. Vi syntes selv, at denne version af den klassiske koldskålsopskrift kan noget rigtig godt, den er mere frisk og smager på en måde mere af dansk sommer end den klassiske koldskål gør. Når du bruger kefir frem for kærnemælk, for du en lidt mere afrundet smag. Kefiren kan endda gi' en dejlig let perlende fornemmelse, og så er den laktosefri.
Mere inspiration

Endnu en lækker koldskålsvariant.

Velbekomme!
Tips

Server evt. koldskålen med søde rugbrødscroutoner, mysli eller grove kammerjunkere.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3840 kJ / 918 kcal

Næringsindhold pr. 100g

280 kJ / 67 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 18,2 % 3 g
Kulhydrat: 48,3 % 8 g
Fedt: 33,5 % 2,5 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser