Koldskål med kefir og marinerede jordbær

Koldskål med kefir og marinerede jordbær

30 min Dessert
Hjemmelavet koldskål med kefir og marinerede jordbær med hyldeblomst og frisk mynte. En klassisk dessert med et moderne twist!
Velbekomme!
Tips

Server evt. koldskålen med søde rugbrødscroutoner, mysli eller grove kammerjunkere.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1052 kJ / 1052 kcal

Næringsindhold pr. 100g

260 kJ / 62 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 16,7 % 2,6 g
Kulhydrat: 52,2 % 8 g
Fedt: 31,1 % 2,2 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser