Kvarkfromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

En lækker og mild fromage med en smuk og frisk bærpuré.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

Tilbehør

  • 500 g blandede bær, hele eller purerede

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør kvark, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk fløden til et let skum (Tag 3 spsk fløde fra inden det piskes). Tag husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad og afkøl den med de 3 spsk fløde. Rør den smeltede husblas i kvarkblandingen i en tynd stråle - hele tiden under omrøring. Vend til sidst flødeskummet i og stil fromagen tildækket i køleskabet til dagen efter.

Ved serveringen

: Pynt fromagen og server frugt til.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: