Kvarkfromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

En lækker og mild fromage med en smuk og frisk bærpuré.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Pynt

Tilbehør

  • 500 g blandede bær, hele eller purerede

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Rør kvark, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk fløden til et let skum (Tag 3 spsk fløde fra inden det piskes). Tag husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad og afkøl den med de 3 spsk fløde. Rør den smeltede husblas i kvarkblandingen i en tynd stråle - hele tiden under omrøring. Vend til sidst flødeskummet i og stil fromagen tildækket i køleskabet til dagen efter.

Ved serveringen

: Pynt fromagen og server frugt til.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: