Kyllingefrikadeller
&format=webp)
Her har du en opskrift på saftige kyllingefrikadeller med masser af smag. Kyllingedellerne er piftet op med persille, forårsløg, soltørrede tomater og hvidløg - som både giver en dejlig saftig konsistens og en skøn farve. Steg en stor portion af kyllingefrikadellerne, nu du alligevel er i gang. De smager fantastisk sammen med både bønnesalat, pastasalat, kartoffelsalat - og du kan bruge dellerne i pitabrød, på rugbrød og til at tage med i madpakken sammen med gnavegrønt.
Ingredienser
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1 dl
Finthakket persille
|
|
3
Fintsnittede forårsløg
|
|
3 spsk
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan variere smagen på kyllingefrikadellerne ved at udskifte persille med andre krydderurter og/eller tilsætte chili.
Løsfrys kyllingefrikadellerne - så er det let at tø det antal op, som du skal bruge.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
496 kJ / 119 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,4 g |
Protein: | 14,7 g |
Fedt: | 5,1 g |
Kulhydrat: | 3,4 g |
