Raita

Raita

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

15 min

Raita er en klassisk indisk yoghurtdressing, der serveres som tilbehør til krydrede retter og stegt kød - eller som dip til grøntsagsstave, samosas, pirogger og brød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. 2½ dl.

Antal portioner

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør yoghurt sammen med mangochutney, mynte, hvidløg og salt. Smag til. Stil raitaen tildækket på køl til servering.

Tip

Raitaen kan tilsættes 1 tsk stødt spidskommen i stedet for mangochutney. Det smager også godt at tilsætte hakket agurk, tomat, gulerod eller æble.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1507 kJ / 360 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 15,9 %
  • Kulhydrat: 34,7 %
  • Fedt: 49,4 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag