Røde fiskefrikadeller og karryremoulade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Bring glæde omkring middagsbordet med disse smukke fiskedunser. Det er rødbede, der giver farven. Server den med hjemmerørt remoulade og ikke et øje er tørt!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Røde fiskefrikadeller

Karryremoulade

  • 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 100 g finthakkede syltede asier
  • 1 gulerod i meget små tern
  • ¼ knoldselleri i meget små tern
  • ½ tsk karry, fx madras
  • ½ tsk rørsukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fiskefrikadeller, fortsat

  • 10 skiver bacon, tyndtskåret
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 25 g smør

Pynt

  • fintklippet purløg og -strå

Tilbehør

  • 300 g friskbagt rugbrød
  • 50 g smør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fiskefrikadeller

Rens, skyl og tør fisken. Hak torskekødet fint, evt. med en kniv. Rør fiskekødet med salt i ca. 1 min. til det bliver sejt. Pres væden af rødbeden - så tør som muligt. Vend fraiche, æg, løg, rødbede, kartoffelmel og peber i farsen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Karryremoulade

Vend imens forsigtigt alle ingredienserne sammen og stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Fiskefrikadeller, fortsat

Form farsen til 10 store frikadeller. Læg et stykke bacon rundt om hver frikadelle - som et "mavebælte". Lad olien blive varme i en pande, tilsæt smørret og lad det blive gyldent. Brun halvdelen af fiskefrikadellerne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Steg resten af frikadellerne.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10687 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag